YAMARIN

Båtmärken

Om YAMARIN

Teknisk kunskap och tidlös design kombineras i Yamarin båtar

I Yamarin båtarna kombineras de senaste tekniska innovationerna och tidlös design. Båtliv ska vara enkelt, tryggt och bekvämt och därför är köregenskaper den viktigaste egenskapen hos Yamarin-båtarna. Tack vare den förstklassiga produktutvecklingen får båtarna höga betyg år efter år i båttester i både Finland och internationellt. Yamarin är det perfekta valet både för erfarne båtförare och nybörjare. Bekanta dig med modellsortimentet och välj din Yamarin!

Körglädje på ny nivå - Yamarin Q

Nyhetsmodellerna för säsongen 2019, Yamarin 88 DC och 63 BR är utrustade med det avancerade Yamarin Q-infotainmentsystemet, vars stora och lätthanterliga pekskärm kombinerar de elektroniska kartorna, kördatorn och underhållningssystemet till en del av båtens grundutrustning.

Allt nödvändigt från kartor och motoruppgifter till det lokala vädret samt båtens handböcker och andra instruktionsmaterialer hittar man på ett ställe. Yamarin Q gör båtlivet lättare än någonsin!

EmPowered by Yamaha

Yamarin Cross har redan i decennier varit ett uppskattat båtmärke, vars produkter kombinerar pålitlighet, komfort och tidlös elegans. Dess kvalitet förknippas även starkt till Yamaha, som gjorde Yamarin Cross till en av Nordens populäraste båtmärken.

EmPowered by Yamaha är mer än ett budskap om Yamarin Cross’s prestanda. Det är ett löfte som ger användaren styrka. Löftet berättar om hur både båtar och båtfolk tillsammans når aldrig tidigare skådade upplevelser. Upplevelser som bara Yamaha möjliggör.


Aktuella båtmodeller ()


Tidigare modeller ()


Återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Övriga återförsäljare

  • BIKE TOWN FALUN FALUN
  • BIL & MARIN AB VÄXJÖ
  • MMG MARINE Karlshamn
  • YAMAHA CENTER KARLSTAD Karlstad
  • YAMAHA CENTER KIRUNA Kiruna
  • YAMAHA CENTER LULEÅ Luleå
  • YAMAHA CENTER SKELLEFTEÅ Skellefteå
  • YAMAHA CENTER ÖSTERSUND ÖSTERSUND
  • Yamaha Store Gävle Gävle

Annonser kopplade till YAMARIN

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.