För ett tryggt båtägande

Alla annonsörer på SökBåt.se är medlemmar i Sweboat – Båtbranschens Riksförbund. Sweboats medlemmar finns över hela landet och driver sina verksamheter året runt med Kunskap, Kvalitet, Köptrygghet som ledord.

Sweboat har nära 400 företag inom marinbranschen som medlemmar. De bästa och mest pålitliga företagen i branschen har valt att ansluta sig i Sweboat. Det grundläggande kravet för att få bli medlem är seriositet.

Det betyder bland annat att man har utbildning i och följer konsumentlagarna, säljer CE-märkta och, om begagnade, varudeklarerade båtar, har en ansvarsförsäkring och miljöpolicy. Dessutom följer de ARNs rekommendationer vid en eventuell tvist.

Vi arbetar endast med företag som är medlemmar i Sweboat – Båtbranschens Riksförbund och tillåter därför inte privatpersoner att annonsera hos oss.

Allt för att du ska ha ett tryggt båtägande!

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.