UTTERN

Båtmärken

Om UTTERN

UTTERN ÄR...

... ATT DU FÅR VISA VÄGEN

Uttern låter sig inspireras av dem som verkligen kan sin sak, nämligen Uttern-ägarna själva. Därför är våra prioriteringar dina. Säkerheten framför allt. Därefter kommer stil, komfort, mångsidighet och förvaring. Sedan ser vi till att integrera alla dessa delar när vi designar båtarna. Vi tror inte att det finns något annat sätt att skapa en båt som verkligen uppfyller alla dina behov.

... ÄKTA UTTERN-STIL

Uttern är byggd för att klara av nordiska förhållanden och dess design grundas på skandinavisk tradition och kultur. Med enkelhet och funktionalitet som vägvisare har vi sett till att ingen detalj är överflödig. Utrymmet som omvandlas till ett kategoriledande soldäck kan snabbt förvandlas igen till den perfekta utematplatsen. Frihet är mer än bara utrymme – det är sätt att vara.

... MEDVETET ANNORLUNDA

Uttern designar båtar för aktiva båtmänniskor. Därför kompromissar vi inte med utformningen. Tack vare de höga friborden och att det är enkelt att komma i och ta sig ur båten kan du känna dig extra trygg och säker, särskilt om det finns barn med ombord. Med den generöst tilltagna sittbrunnen känner du dig hemma vart du än befinner dig, och med det enkelt utfällbara kapellet kan du njuta längre av att vara ute på sjön. Ibland är det annorlunda det som gör den stora skillnaden.

... REDO ATT MÖNSTRA PÅ

Om du letar efter en båt som erbjuder allt du behöver redan från början så letar du efter en Uttern. På våra båtar ingår en hel del utrustning som ofta är tillval på andra,  till exempel durkar i teaklaminat, förtöjningspaket, kapell och dynor. Det ingår till och med en full uppsättning förtöjningsutrustning. Frihet redan från starten.

... ATT DINA SYNPUNKTER RÄKNAS

Saker och ting förändras. Liksom våra livsförhållanden. Därför ber vi alltid Uttern-ägarna att dela med sig av sina synpunkter så fort vi lanserar en ny båt. Och det gäller allt från säkerhet till detaljer och förvaring. Det är vårt ständiga engagemang att ta reda på vad båtägarna vill ha som gör Uttern till det kloka båtvalet.

... LÄS MER

www.uttern.se


Aktuella båtmodeller ()


Tidigare modeller ()


Återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Övriga återförsäljare

  • AXELSSON MARIN STRÖMSTAD
  • BÅTHUSET I SUNDSVALL SUNDSVALL
  • CK´S Marin & Fordonsservice Lidköping
  • SOLSTADENS MARINA KARLSTAD
  • UTTERSTRÖMS SKELLEFTEÅ

Annonser kopplade till UTTERN

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.