FLIPPER

Båtmärken

Om FLIPPER

MAXIMAL KÖRGLÄDJE!

Flipper är konstruerad för att täcka dagens behov av båtar där ägarna vill ta med sig familj och vänner ut på sjön för att umgås. Detta har inte gjorts på bekostnad av vare sig körglädjen och tryggheten. Gemensamt för samtliga modeller är att när man satt sig bakom ratten vid den väl genomtänkta, smått cockpit-liknande förarplatsen, då är man såld! Stolen känns proffsig och går att justera i stort sett utan begränsningar. Instrument och reglage är strategiskt placerade. Och en snyggt infälld Simrad GPS med multiskärm, signalerar att tillverkaren engagerat sig i alla detaljer.

SKANDINAVISKT SAMARBETE!

Man kan nog säga att varumärket Flipper, som ägs av ett svenskt företag, och tillverkas i Finland borgar för bra produkter. Och att den hyllade norrmannen Espen Thorup, som designat, förenar det bästa av flera världar. Skandinavisk båtbyggartradition när den är som bäst som särskiljer sig från mängden. Flippers coola modellserie utmärks av hög prestanda varvat med smart, modern design. Flipper vet vad marknaden kräver men överträffar alltid målen eftersom man ständigt jobbar med att utvecklas.


Aktuella båtmodeller ()


Tidigare modeller ()


Återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Övriga återförsäljare

  • HUGES MARINA I TRANÅS TRANÅS
  • Ne Marin

Annonser kopplade till FLIPPER

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.