BELLA

Båtmärken

Om BELLA

Dynamisk körglädje

Bellas innovativa lösningar har gett upphov skapat till en kollektion med båtar, vars köregenskaper samtidigt är både trygga och dynamiska. Alla Bellas nya båtmodeller är designade för att öka båtägarens självförtroende och passagerarnas komfort. Bella ger ett roligt, ekonomiskt och tryggt båtliv.

Mångsidigt användbarhet

Bellas nya båtkollektion erbjuder skrovlösningar för alla önskemål. Oavsett om du vill njuta av de rymliga och bekväma däcklösningarna hos en Bow Rider eller kräver mångsidigheten hos en kabinbåt har Bellas nya sortiment båten som passar just dig.

Gjord för att hålla

Tack vare kontinuerlig produktutveckling och modern produktion får du tillgång till en högklassisk Bella båt, som behåller sitt värde. Våra experter studerar kontinuerligt båtbyggande runt om i världen och samarbetar intensivt med designers och materialtillverkare. Du kan med andra ord vara säker på att din båt endast är tillverkad av de bästa råmaterialen och försedd med den bästa utrustningen.

I gott sällskap.

Den nya Bella-kollektionen erbjuder de mest njutbara båtupplevelserna. Låt dina båtdrömmar bli sanna.

Detaljer som fångar intresset

Bellas kvalitet utstrålar lyx och komfort, tack vare kompromisslös båtbyggarkompetens och nordisk design. Varje detalj har en funktion, som ökar båtens användbarhet och egenskaper. Dessa detaljer har fullbordats med de bästa materialen och det är alltid båtföraren som står i fokus när detaljerna planeras.

Mångsidighet som avviker till sin fördel

Den nya Bella-kollektionen är fylld av mångsidig användbarhet och egenskaper, som ytterligare vidgar båtlivets möjligheter. Bekanta dig med kollektionen och upplev båtlivets sociala sida på ett helt nytt sätt. Nya Bella är smart, vacker och social.


Aktuella båtmodeller ()


Tidigare modeller ()


Återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Övriga återförsäljare

  • HUGES MARINA I TRANÅS TRANÅS
  • MICKES MOTOR VÄXSJÖ
  • SOLAB MOTOR & FRITID KOPPARBERG

Annonser kopplade till BELLA

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.