AXOPAR

Båtmärken

Om AXOPAR

Axopar Sverige etablerades hösten 2013 som en del av Nimbus Boats Lidingö AB (ett dotterbolag till Nimbus Boats Sweden AB).

Samarbetet mellan Janne Viitala och Sakari Mattila, upphovsmännen bakom Axopar-båtarna, startade redan 2006 i och med etableringen av Paragon 25 på den svenska marknaden. Paragon Yachts är sedan flera år tillbaka ett dotterbolag till Nimbus Boats.

Axopar är det tredje varumärket som Nimbus Boats Lidingö AB etablerar i Sverige tillsammans med Janne och Sakari, efter Paragon och XO.

Axopar har tagit marknaden med storm. Både kunder och media har varit lyriska och över 500 båtar sålda i Europa talar för att det är en produkt helt i tiden. Bara i Stockholmsområdet har vi sålt drygt 110 båtar på tre säsonger!

Inför 2016 utvecklas Axopar 28 ytterligare, både vad gäller detaljer och motoriseringsalternativ. Dessutom introduceras både Axopar 37 och Axopar 24. Som vanligt i flera olika versioner baserat på samma skrov, vilket ger möjlighet att verkligen skräddarsy sin båt.


Aktuella båtmodeller ()


Tidigare modeller ()


Återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Annonser kopplade till AXOPAR

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.