AQUADOR

Båtmärken

Om AQUADOR

SOFISTIKERAD NORDISK DESIGN!

Utöver gångegenskaperna uppmärksammas Aquador för sina generöst tilltagna ytor för socialt umgänge. Och bo-utrymmena är inventiösa, bekväma och marknadens bästa. Hantverk och materialval är på högsta nivå. Man ser att tillverkaren inte har sparat på vare sig detaljer eller resurser, här är endast det bästa gott nog. Klassiska materialval som pärlvaxad teak och handpolerat rostfritt för tankarna till storheter inom båtbyggarkonsten.

SMART SKANDINAVISK DESIGN SOM STÄNDIGT UTVECKLAS!

Sedan 90-talet då Aquador introducerades, har båtarna kontinuerligt utvecklats och förbättrats. Aquador 23 har blivit 25, Aquador 26 har blev 27 och nu uppgraderad till den fulländade 28. Och dagens skrovfärger, textilier och träslag andas modern omsorgsfull design.

INBJUDANDE FÖRARPLATS!

Att slå sig ned vid förarplatsen i en Aquadorbåt är en fröjd för den moderna krävande skepparen. Här finns allt och lite till med en touch av elegans och senaste teknik. De elektroniska reglagen, den stora infällda multiskärmen från Simrad, som innehåller allt från motordata, till hantering av Active Trim, stereo mm, gör Aquador till en säker och inspirerande förarmiljö. Man känner direkt, att man har läget under kontroll och att båten kommer att inspirera till många nya äventyr i skärgårdarna.


Aktuella båtmodeller ()


Tidigare modeller ()


Återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Annonser kopplade till AQUADOR

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.