NORDKAPP GRAN COUPE 905

Hyttbåt

Data

 • Tillverkare NORDKAPP
 • Modell GRAN COUPE 905
 • Båttyp Hyttbåt
 • Längd (m) 9,12
 • Bredd (m) 2,98
 • Vikt (kg) 2550
 • Max personer (st) 9
 • Rek motor (hk) 500

Om NORDKAPP GRAN COUPE 905

Nordkapp Gran Coupe 905 Header
GRAN COUPE 905
Flaggskepp Nordkapp Båtar
Gran Coupe 905 är den första båten från Nordkapp med tak. Konceptet är välkänt, men vi är säkra på att den här båten har fått allt du drömmer om. Efter flera års utveckling är resultatet en sportig familjekupp som sticker ut.
Takluckan är elektrisk, vilket gör båten lika funktionell året runt. Båten har både sidodörr på SB-sidan vid förarsätet och skjutdörr ut på akterdäck. Således är loungen sammanlänkad med utrymmet på akterdäck. Detta möjliggör fler möjligheter att använda de sociala områdena när flera är ombord. Dessutom, om du ställer in den funktionella trädkronorna och slår på värmen, kan akterdäcket användas som en lounge i alla väderförhållanden. Pallarna på akterdäcket är utformade för att enkelt tas bort. Då är hela akterdäcket fritt och kan användas för andra aktiviteter.

Det finns breda passager på båda sidor av kabinen som tar dig till framdäcket där du hittar en stor anpassad solsäng. Hög fribord, fasta rader och handtag gör att alla kan röra sig säkert på båten.
Inuti hittar du en rymlig sittgrupp med bord och sittplatser för sex personer. Här kan du också göra en bra extrasäng ur soffan. Längre på BB-sidan, under passagerarsätet hittar du skafferiet. En stor rund diskbänk och en gasbrännare som körs på gas. Detta säkerställer en fast värmekälla som kan användas för mer än bara kokande kaffe. Själva bensintanken sitter under förens lucka på framdäcket för att garantera säkerheten ombord. Under förarsätet har vi placerat en stor 49 liters kylare med två lådor.

Förarsätet är svårt att beskriva i ord. Här står ergonomin i fokus, så att båtföraren ska ha bästa möjliga förutsättningar hela tiden. Två 12-tums Garmin-bildskärmar garanterar åtkomst till all information. Här kan du göra anpassningar för att få all motordata och navigeringsinformation precis som du vill se den. Om du går längre hittar du en enda kajplats på BB-sidan, och en bred, bekväm V kajplats gör detta till en perfekt övernattningsbåt. LED-lamporna kan dämpas och ge hela kabinen ett varmt och fint ljus. Eget toalettrum med handfat och eltoalett med holdingtank. Du har nu läst en beskrivning av några av de praktiska funktionerna ombord. Det finns naturligtvis mycket mer, men man måste nästan se det med egna ögon. Båtens manövrerbarhet och havsdetaljer ligger också i en speciell klass. Nämnde vi att båten har en toppfart på en bra brasa över 40 knp. med en Evinrude E-tec G2 300 hk? Vill du ha ännu mer kraft är båten även godkänd för upp till 2×200 hk. Båten är välisolerad mot skrov och motorljud. Du vet snabbt att båten är byggd med fokus på kvalitet och verkligen får känslan av att vara ombord på en stor och solid premiumbåt.


http://www.nordkapp-boats.no/Till salu

Inga annonser

Försäkring

Följande bolag hjälper dig gärna att försäkra din båt.


Finansiering

Följande bolag hjälper dig gärna att finansiera ditt båtköp.


Prisstatistik

Försäljningsår Årsmodell Skick Pris Motor

Ägarnas kommentarer ()


Ägarnas egna bilder ()

Hitta en återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Övriga återförsäljare

 • ATV & Fritid Söderköping
 • BOHLIN´S JÄRBO
 • Land & Hav Växjö
 • MARINSERVICE SKARABORG MOHOLM
 • OKTAN Östersund
 • PITEÅ MARIN & MASKIN PITEÅ

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.