NORDKAPP

Båtmärken

Om NORDKAPP

SOMMARMINNEN TILL SJÖSS SEDAN 1966
Ha en strålande säsong av båtliv!
Vår vision är att våra kunder ska vara stolta över att äga en Nordkappbåt. För att åstadkomma detta krävs att vi stöder våra produkter till fullo hela tiden. Nordkapp Boats har en solid finansiell ställning och god lönsamhet. Detta ger oss möjlighet att tänka och planera långsiktigt, också genom att ge våra kunder den trygghet som behövs för en så stor investering som ett båtköp är.
Den solida finansiella ställningen ger oss grunden för en arbetsplats där alla trivs med att arbeta och har en bra tid tillsammans. Vi får uppmuntrande feedback från våra kunder. Inget behagar oss mer än så.

2013 var ett fantastiskt år för Nordkapp Boats. Vår nya Enduro 605-modell fick flera priser i Norge och nominerades till det prestigefyllda priset European Powerboat of the Year i klassen mindre än 25 meter. Ett sådant erkännande hjälper oss att göra ett ännu bättre jobb under de kommande åren. Nu är Nordkapp inte helt obekant med distinktioner, då vi också tidigare har fått tre priser och innehar utmärkelsen för Design Excellence från Norska Designrådet.

Aktuella båtmodeller ()


Tidigare modeller ()


Återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Övriga återförsäljare

  • ATV & Fritid Söderköping
  • BOHLIN´S JÄRBO
  • Land & Hav Växjö
  • MARINSERVICE SKARABORG MOHOLM
  • OKTAN Östersund
  • PITEÅ MARIN & MASKIN PITEÅ

Annonser kopplade till NORDKAPP

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.