PARAGON

Båtmärken

Om PARAGON

FILOSOFI

Att utveckla och tillverka en ny generation kompromisslösa motorbåtar med överlägsen prestanda och sjövärdighet för att möta tuffaste tänkbara förhållanden till sjöss. Paragons säkerhet och kvalitet bygger på många års erfarenhet av båtbyggnad och experthantverk i kombination med omfattande samarbete med sjöräddningstjänster, kustbevakning och båtracingförare. Våra båtar är byggda för aktiva människor som letar efter ett spännande liv i frihet året runt. Båtar tillverkade med innovativa mått och banbrytande design, som är rymliga, praktiska och säkra. Att äga, köra eller bara vara ombord på en Paragon-båt är en spännande upplevelse i sig.

UNDER YTAN

Det du ser gör inte alltid den viktigaste skillnaden. På Paragon är det det djupa v-skrovet som ger grunden för den fantastiska körbarheten och den enastående sjöhållningen av dessa hantverk. Ett skrov som tål alla förhållanden och ger en säker körning tillsammans med aktiv körprestanda. Det bästa av båda världar.

FUNKTION FÖR DESIGN

När vi utvecklar Paragon-båtar har vi arbetat enligt konceptet ”funktion före design”. Vi anser att funktionen är den viktigaste egenskapen i en båt som används av proffs året runt och av aktiva människor med höga förväntningar. Det kan låta uppenbart när man konstruerar och bygger en båt som förväntas klara alla förhållanden.


Aktuella båtmodeller ()


Tidigare modeller ()


Återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Annonser kopplade till PARAGON

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.