WASA YACHTS

Företag

Om WASA YACHTS

Wasa Yachts är ett fullservicevarv som kan erbjuda allt inom båtvård och utför reparationer, riggarbeten och ombyggnader. Varvet anlitas också av försäkringsbolagen för att ta hand om försäkringsskador av olika slag. Här finns också goda möjligheter till både vinterförvaring och sommarplatser. Vi erbjuder även förvaring i varmhall och kallhall, vi har platser kvar och bygger ut varvet kontinuerligt för att få plats med fler båtar.

Auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Yanmar och Suzuki


Wasa Yachts ligger mycket väl beläget i Södertälje, alldeles vid inloppet till Södertälje Kanal. Det är lätt att ta sig hit både med bil, knappt en timme från Stockholm och med tåg (Östertälje Station). Det är också enkelt att angöra varvet med båt, både från Saltsjön och från Mälaren. Distansen från Stockholm genom Mälaren är endast 25 M.  

 
Wasa Yachts har byggt drygt 500 segelbåtar sedan mitten av 1970-talet, och alla utom tre seglar fortfarande. Begagnade Wasabåtar är både eftersökta och lättsålda och har oftast ett högt andrahandsvärde. 

Konstruktören Leif Ängemark har ritat vackra, välseglande och lätthanterliga båtar som är framgångsrika både i kappsegling och i familjesegling. Båtarna byggs i traditionellt svenskt hantverk med höga kvalitetskrav. Alla båtar är CE-märkta och klassade för Ocean segling Kategori A, vilket gör att båtarna klarar mycket högt ställda krav på säkerhet, manöverbarhet, fart och bekvämlighet.  

Produkter och tjänster
  • Försäljning motorer
  • Reservdelsförsäljning
  • Serviceverkstad
  • Plastverkstad
  • Sommarplatser
  • Vinterplatser
  • Vinterplatser inomhus

Tommy Planeryd
Tommy Planeryd
Säljare

Plats


Annonser

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.