BRABUS MARINE

Båtmärken

Om BRABUS MARINE

BRABUS Marine är resultatet av ett samarbete mellan två av världens ledande aktörer i sina respektive branscher, finska prisbelönta båtproducenten Axopar Boats och världsberömda tyska specialbilförädlaren BRABUS. Samarbetet revolutionerar segmentet av lyxiga dagtursbåtar genom ett nytt och spännande modellprogram.

BRABUS har över 40 års erfarenhet av att trimma och förädla supersportbilar. Bilarna byggs om för att bli ännu lyxigare och man ökar motoreffekten till det extrema. Totalt finns det idag fem moderna fabriker samt flaggskeppsbutiker i Dubai, Düsseldorf, London, Kina, Miami och Kalifornien och ett återförsäljarnätverk som omfattar över 100 länder. BRABUS är ett globalt företag och en betydande strategisk samarbetspartner till Mercedes Benz och motsvarande världskända lyxbilsproducenter.

På fem år har Axopar Boats lyckats omdefiniera betydelsen av modernt båtliv. Konceptet kring Axopar bygger på att leverera kvalitativa båtar globalt till attraktiva och konkurrenskraftiga priser. Båtarna skall vara roliga att köra och omedelbart igenkännbara tack vare sin tuffa design. Premium båtar från Axopar är alltid bas för BRABUS Marines ultra-lyxiga produkter. Axopar bygger högkvalitativa båtar och BRABUS Marine ”brabusizar” båtarna redan från början av produktionsprocessen. Detta resulterar i lyxbåtar med högklassig finish som ger en verklig WOW-känsla och dessutom maximal prestanda.

BRABUS Marine fokuserar på produkter för den globala marknaden och har ambitionen att bli en av världens mest kända lyxbåtstillverkare och att tillhöra världseliten i denna klass. Axopar Boats och BRABUS delar samma engagemang och passion att utveckla spännande innovationer och revolutionerande produkter för kunder runtom i världen som vill välja det lyxigaste alternativet på marknaden.

Det omtalade Shadow modellprogrammet är en oerhört spännande nyhet. Namnet Shadow valdes för att reflektera båtens primära användningsområde, det vill säga att båten i många fall kommer att utnyttjas som en tenderbåt till en mycket större yacht. En hyper-snabb och tuff tender som är en ”go-anywhere” båt som ägare av större yachter och superyachter älskar att få köra själv då man vill åka ut på äventyr och undersöka vackra vikar och avsides liggande öar.


Aktuella båtmodeller ()


Tidigare modeller ()


Återförsäljare

Som är medlemmar i Sweboat


Annonser kopplade till BRABUS MARINE

Inga annonser

Ett blått nyhetsbrev

Få nyhetsbrev med alla nya annonser

Ange din epostadress nedan så får du varje kväll eller fredag eftermiddag ett epostmeddelande med alla annonser som lagts in under dagen. Du kan enkelt avsluta din prenumeration när du själv vill.